Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6483 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
A dla mnie wręcz przeciwnie, lubię czytać przejrzyste teksty, nie mącząc sie przy tym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
A dla mnie wręcz przeciwnie, lubię czytać przejrzyste teksty, nie mącząc sie przy tym.

Moze ja jestem bardziej wyrozumiala , albo po prostu moje krytyczne nastawienie do tekstow uleglo zniszczeniu / wypaczeniu przez ciagle czytanie wypracowan szkolnych .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Słowo wyrozumiala raczej nie pasuje w tej dyskusji. Chociaz.... w takim razie ja jestem bardziej wymagająca, byle dukanie i kociokwik mnie nie interesuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:...Ech, Gabrielku, tak Cię to boli? Jeśli chcesz, to potrafisz, proste.
Niejako przy okazji, wśród "netowych grafomanów" popularne jest coś. Nazywają to "netykieta", czyli internetowa etykieta. Pisanie wyrazów i wypowiedzi DUŻYMI literami jest powszechnie uznane za krzyk i co najmniej nietakt , więc (...), Gabrielku.

..."Dino"..."Dino"...oo..oo..oo... , Ja nie muszę chcieć , Ja to Faktycznie potrafię , jednak nie Eksponuję tego by pokazać Innym jaki to Ja jestem Ę , Ą... .
Staram dostosować się do reszty Tych , którzy nie dostosują się do MNIE , bo po prostu nie potrafią tego.... PROSTE...? .
Proste ... ! .
TAK , piszę dużymi literami , by wyeksponować Mój krzyk , Moje niezadowolenie z pychy i głupoty Innych .
Taki już jestem ... .
Wychowałem się w chamskim środowisku , w którym rządził Ten , kto miał większego "RYJA"...głośniejszy , donośniejszy i przygnębiający głos ...
Czy wyobrażasz sobie na budowie w głębokim wykopie Majstra lub Kierownika który grzecznie i cichutko prosi zachlane moczymordy....."Panowie , panowie ,Ja proszę ... proszę , nie pijcie więcej ... zróbcie w końcu to zadanie ... bo i Wy i Ja nic nie zarobimy... Proszę Was grzecznie i cierpliwie..." .....
Ja Nigdy Taki nie byłem ...a teraz trudno jest się przestawić ...zwłaszcza jak trafiasz na podobnych Tamtym ... .
To od razu automatycznie łapię za..." siekierę" lub" łom"....
Takie brzydkie nawyki pozostały Mi po tamtym systemie.... socjalistycznego systemu pracy na niektórych budowach w rodzimym kraju...
Ech rozpisałem się , a to i tak nic nie da... .
'Dino"... mnie nic nie boli...naprawdę ... , niemniej nie mam innych odnośników , by Dotknąć lub Uwypuklić dany problem , w dyskusji z Tobą lub Przeciwko Tobie ... .
Ot taka sobie ułomność człowieka , który dorwał się do dyskusji z wyższej półki , a brak mu wyczesanych zwrotów , z takich czy też innych powodów ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Słowo wyrozumiala raczej nie pasuje w tej dyskusji. Chociaz.... w takim razie ja jestem bardziej wymagająca, byle dukanie i kociokwik mnie nie interesuje.

Dlaczego wyrozumialosc nie pasuje - masz na mysli : naiwnosc, dobrodusznosc .... ?

Duza czesc wypowiedzi na tym forum to wlasnie jak ty to okreslasz dukanie i kociokwik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mam na mysli pobłażanie a co za tym idzie tolerowanie i propagowanie tego dukania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Mam na mysli pobłażanie a co za tym idzie tolerowanie i propagowanie tego dukania.

Ale nie widze w tym nic zlego , ze ktos sobie poduka ( w znaczeniu bledow gram.) jezeli jest w tym dukaniu jakies drugie dno ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:

A co myślisz o dorosłych dzieciach wychowanych poza granicami kraju? które nie miały dostępu do polskiej szkoły czy im możemy pobłażać *dukanie*?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Hilton napisał:

Ale nie widze w tym nic zlego , ze ktos sobie poduka ( w znaczeniu bledow gram.) jezeli jest w tym dukaniu jakies drugie dno ...

Słyszałem , że Dno miało iść spać by Jutro z rana do pracy wstać...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Daga - tak mozemy, bo oni nie ukonczyli szkoly podstawowej w Polsce, tak jak np moj syn. mają prawo robic błędy, tak jak np. Mati na forum. Ale Dago, nie o takich osobach toczy sie dyskusja.

Barabra, jakie drugie dno, co ty wygadujesz? Zajmij sie "repliką" . albo serio idz spac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok